2009. május 21., csütörtök

Basic instict

Vannak férfiak, akiknek a szexuális kisugárzása egyértelmű számomra. Amikor a látványa, egyetlen érintése felperzseli a testemet. Az első csóknál elvesztem az eszemet, a bugyim már nedves, és amikor a hajamba markol csók közben, semmi mást nem kívánok, csak tépje le rólam a ruhát, és tegyen végre magáévá.
Ilyenkor nem érdekel, hogy első randi. Francba az előírásokkal, az illik-nem illik dolgokkal. Itt már rég nem ez számít, hanem csakis az ösztön, ami elszabadul.

A tó mellett a kocsiban ülve fényes nappal előveszi a meredező farkát az élre vasalt öltönynadrágjából. Nem érdekli, hogy beláthatnak, nem érdeklik az elhaladó járókelők sem. Mélyen a szemébe nézve kezdem verni. Hamar elindulunk hozzám. Néhány perc után, már szenvedélyesen habzsoljuk egymást, ruhák le, én pedig egyből letérdelek a kanapé elé, hogy végre a számba vegyem a nagy farkát. Dugás nem lehet most, de ezt az ösztönt nem lehet elfojtani. Dugni kezdi a számat, majd úgy fordít a földön, hogy a nedves puncimhoz férjen. Simogatja... közben mocskos szavak mond, amitől csak még jobban begerjedek. Megőrülök, hogy pont most kell menstruálnom. Játszok a farkával. Élvezem az ízét, a keménységét, ahogy kitölti a számat. Az pedig, hogy a számba élvezés után csókra csábít, még tovább fokozza azt, amit azt hittem már nem lehet. Az elemi ösztönt

4 suttogás:

chriss írta...

Mázlista a pasas.
:-))))

Hasonló van nálam is most...

Lora írta...

Akkor te is mázlista vagy, vagy nem? :))))

chriss írta...

Azt hiszem igen.
Délelőtt és délután is jut a jóból.

csiribí írta...

így kell ezt csinálni:))

 

©2009 Basic Instict | by TNB